Folosindu-ne de experienta acumulata in timp participand la sute de evenimente ca trupa cover, am creat mai multe variante pentru a fi siguri ca vei gasi una potrivita pentru nunta ta.

 

Poti completa apoi cu serviciile extra pentru un boost de imagine si distractie.

BASIC

2 reprize x 45-50 min

DJ

PLUS

3 reprize x 45-50 min

DJ

PREMIUM

4 reprize x 45-50 min

DJ

Toate variantele includ urmatoarele beneficii:

    • sunetist dedicat;
    • comunicare si suport pana la desfasurarea evenimentului, dar si in timpul acestuia;
    • tinem legatura cu locatia desfasurarii evenimentului.

ECHIPAMENT TEHNIC COMPLET

SISTEM DE SONORIZARE

Sistemul de sonorizare este potrivit pentru un eveniment de pana la 300-400 de persoane si va fi pus la dispozitia oricarui artist invitat de voi, fara extra cost. Daca artistul/trupa invitata are nevoie de sunetist, echipament sau suport tehnic, ar putea exista un cost suplimentar determinat in functie de situatie.

SHOW DE LUMINI

Designul luminilor este conceput special pentru a se sincroniza perfect cu momentele muzicale.

Schela cu lumini dinamice si de atmosfera

Luminist dedicat

Consola de lumini


SERVICII EXTRA

PODINA

DE SCENA

 

Vrei sa simti atmosfera de concert la nunta ta?  Show-ul capata noi dimensiuni atunci cand suntem pe scena.

 

 

 

FUM

GREU

 

Fumul greu din gheata carbonica se va intinde pe tot ringul si va crea o imagine superba pentru dansul mirilor.

 

 

 

ECRAN

LED

 

Efectele vizuale sunt acele detalii care ajuta la construirea unor momente spectaculoase. Ecranul LED este modular si se poate construi un fundal cu dimensiuni reglabile in functie de spatiu si buget.

SOLISTA MUZICA POPULARA

 

Muzica populara este adesea ceruta la evenimente pentru a imbina perfect playlistul unei trupe de cover cu atmosfera creata de prezenta unui artist care va canta live pe ritmuri traditional romanesti.

ECHIPAMENT TEHNIC EXTRA

 

Evenimentele cu o amploare mai mare de 400 de invitati pot necesita boxe sau lumini aditionale. Daca este cazul, stabilim toate astea impreuna dupa ce avem detaliile legate de locatie. Echipamentul tehnic potrivit dimensiunii unei sali de evenimente este foarte important pentru a reda muzica la calitate maxima.

Intrebari Frecvente

O trupa de cover poate canta si la nivelul salii fara nicio problema. Pentru un plus de imagine si vibe, puteti opta sa fim pe scena, ca la un concert veritabil special creat pentru voi.

In ultimii ani, unele locatii au investit in amenajarea unui spatiu dedicat trupelor de nunta si, in majoritatea cazurilor, sunt si potrivite pentru o trupa de cover. Vom avea nevoie sa stim detalii despre specificatiile tehnice ale echipamentelor din dotarea locatiei si va vom spune daca sunt potrivite pentru un concert live marca NightShift. Calitatea sunetului si a show-ului sunt prioritare pentru noi si ne-am dori sa ne sustineti in alegerea celei mai bune variante.

Pentru un show personalizat va incurajam sa selectati orientativ tot ce va place din lista noastra de melodii si sa aveti incredere ca impreuna cu alegerile voastre si experienta noastra vom construi un setlist care sa aduca pe ringul de dans toti invitatii.

Dj-ul din echipa noastra este un profesionist desavarsit si jobul lui este sa citeasca publicul si sa puna muzica potrivita pentru toate categoriile de varsta si gusturile muzicale variate ale invitatilor. Pentru DJ puteți face o lista cu melodiile preferate, dar si cu stilurile pe care nu vreti sa le auziți la petrecerea voastra.

Muzicienii relaxati și fericiți fac minuni pe scena!
Vom petrece multe ore impreuna la nunta voastra si vom avea nevoie de surse de energie. Un aperitiv si o masa calda sunt ok pentru o petrecere langa București. Daca suntem in deplasare, am avea nevoie de meniu complet. Suntem la job si alcoolul nu este o prioritate in meniul de băuturi, dar ne-ar placea sa avem libertatea sa ciocnim un pahar in spiritul petrecerii.

Da, se poate rezerva data pentru o perioada limitata de timp (cateva zile), in functie de situatie, si va anuntam daca mai avem alti clienti interesati sa semneze cu noi.

Vom include clauze specifice in contract si aveti dreptul sa amanati evenimentul pana la 1 an de zile, fara extra cost, cu conditia sa ne consultam pentru a gasi o alta data potrivita pentru ambele parti.

Da, puteti sa beneficiati de un numar de maximum 4 reprize într-o seara, chiar daca nu ati anticipat asta de la inceput. Facem o anexa si adaugam ulterior diferenta de cost fata de varianta initiala.

Cu mare drag, daca melodia aleasa se afla in playlistul trupei si nu face parte dintr-un moment de colaj care din motive tehnice nu poate fi fragmentat.

Concertele in aer liber sunt minunate, iar show-ul va fi pe masura daca intrunim următoarele conditii:
– spatiu acoperit 7/5 m pentru a proteja echipamentul tehnic in caz de o ploaie neașteptata. Spațiul pe care se instaleaza trupa nu poate fi direct pe pamant, este nevoie de o platforma, podina si, la nevoie, sa se poata cobori 3 laturi de cort.
– curent trifazic la o distanta maxima de 50 m fata de amplasament. Echipamentul are un consum de aprox 6 kW, sa ne asiguram ca reteaua suporta minim aceasta valoare. In caz contrar, va trebui sa optam pentru inchirierea unui generator de curent.
– acces rutier pentru transportul echipamentului

Desigur, daca o avem in repertoriu, va fi placerea noastra! Daca aveti o coregrafie invatata pe melodia taiata într-un anumit fel, o ascultam si va sfatuim daca e cea mai buna alegere sa o cantam noi. Melodiile interpretate live pot avea un sound putin diferit fata de original si emotiile pot pune pana si celor mai buni dintre dansatori.

Desigur, va putem pune la dispozitie un microfon pentru speach-uri si momente de entertainment pregatite de voi.